Tour A

Söndagmorgon ringde klockan vid 07.30 för att vi skulle hinna göra oss i ordning och köpa frukost innan dagens utflykt. Tyvärr blev det inte riktigt som planerat då vi satt utanför hotellet och väntade i över en timme på att vi skulle bli upphämtade, dessvärre blev vi aldrig det. Vi försökte få tag på dem vi hade bokat genom men då både butiken var stängd och det inte gick att nå dem via telefon tappade vi allt hopp om att få komma iväg på vår utflykt idag. Suck.

Emelie stannade på rummet medan Ebba och Madde drog sig ner till stranden för att sola. Då de såg ut att vara lite vilsna kom en säkerhetsvakt fram och de fick därefter prata med en kvinna som ringde några samtal varav hon pekade mot en båt och sa att vi kunde åka med den istället. Snabbt sprang Madde för att hämta Emelie på rummet och minst lika snabbt sprang de tillbaka till stranden för att hoppa på båten och trots allt få komma iväg på dagens utflykt! 

På första stoppet snorklade vi runt.

Andra stoppet var 7th Commando Beach.

Vi fick lunch på stranden! Smarrigt! 

Tredje stoppet var Small Lagoon.

Fjärde stoppet var Big Lagoon.

Femte och sista stoppet var Secret Lagoon.

Tillbaka till boendet bytte vi om, försökte återigen gå till stället där vi bokat touren för att be om att få pengarna tillbaka då vi även bokat vår bussresa till Puerto Princesa med dem samt betalt. Så segt!! De hade fortfarande inte öppnat vilket gjorde oss en aning oroliga.. Inget vi kunde göra för kvällen mer än att hoppas att de skulle öppna till dagen efter. Vi gick och köpte oss varsin falafel, starkt men gott var det! Satte oss och spelade lite kort och kollade igenom bilderna från dagen.

4. Filippinerna | |
Upp