Las Cabañas

På lördagen drog vi iväg till Las Cabañas. Efter en hyfsat kort tur på en tricycle var vi framme. Vi fick besegra berg eller det kändes i alla fall så på grund av vår dåliga kondis, för att komma upp till där Palawans längsta zip line väntade på oss. Det var en riktigt fin utsikt vi fick se när vi vinglade oss fram över havet. 

Till fots gick vi sedan för att komma till självaste stranden. Vi la oss på ett ställe där solen stekte, havet var långgrunt och sanden blåstes upp av vinden rakt på oss som låg och solade. Efter någon timme drog vi oss längre bort på stranden där lyckligtvis det blåste lite mindre och vattnet var djupare vilket gladde oss badsugna tjejer. Efter många dopp i havet hade vi fått nog av värmen och begav oss hemåt. 

Vi duschade av oss all sand innan vi gick ut för att hitta ett ställe där vi bokade en dagstripp för morgondagen och en bussresa tillbaka till Puerto Princesa inför onsdag. Därefter satte vi oss och spelade kort. Vi gick och käkade mat på restaurangen som tillhör hotellet men det var tyvärr inte någon höjdare. Vi köpte oss en glass och spenderade lördagskvällen inne på vårt rum, snackade och läste böcker innan lamporna släcktes.

4. Filippinerna | |
Upp